RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:20:18    maandag, 18 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 05 juni 2014 20:51 uur, laatst gewijzigd op 06 juni 2014 23:00 uur

Stormloop op Goei, Kwaai & Lillike

Stormloop op Goei, Kwaai & Lillike

Op de foto: De muzikanten van De Goei, De Kwaai & De Lillike verzorgden vorige week een kort voorproefje van de totaaltheatershow die komend najaar in Podium Boxtel te zien is. (Foto: Peter de Koning).

Stichting BoeL heeft een derde voorstelling gepland voor totaaltheater De Goei, De Kwaai & De Lillike. De Boxtelse stichting raakte in een mum van tijd alle kaarten kwijt voor de twee shows op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november in Podium Boxtel.

Volgens bestuurslid Roland van Son was het mogelijk om Podium Boxtel ook op donderdag 30 oktober vast te leggen. Die avond wordt dus de derde voorstelling gegeven door een grote groep Boxtelse muzikanten, acteurs en andere artiesten.

De Goei, De Kwaai & De Lillike belooft een totaaltheatershow te worden met veel zang, dans en toneel over een Boxtels jongetje dat verzeild raakt in het Wilde Westen en daar uitgroeit tot een heuse 'kojboj'. Tijdens de preview op het programma van Podium Boxtel werden twee nummers vertolkt.

De kaartverkoop voor de derde show is inmiddels gestart en volgens Van Son is een groot aantal kaarten inmiddels verkocht. Wie erbij wil zijn, moet dus snel zijn en tickters reserveren via info@stichtingboel.nl. Meer informatie staat op www.stichtingboel.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Proef Culinair SNS Bank Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Olieenzo