03:09:45    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 24 december 2013 09:33 uur, laatst gewijzigd op 24 december 2013 09:34 uur

Storm zorgt voor schade in Selissen

Storm zorgt voor schade in Selissen

Op de foto: Het hekwerk in de Sint-Severusstraat waaide door hevige windstoten om. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

De Boxtelse brandweer rukte dinsdagochtend uit na een melding van stormschade in de wijk Selissenwal. Aan de Sint-Severusstraat bleek een hekwerk te zijn omgewaaid.

Het hek was geplaatst als afscheiding bij de panden van eethuis Yemma, bakkerij Jan de Leijer en cafetaria Plaza Select die ruim twee weken geleden door brand werden getroffen. De brandweer en medewerkers van openbare werken van de gemeente Boxtel kwamen ter plaatse om het hekwerk te herstellen.

Ook maandagavond werd het brandweerkorps opgeroepen. Aan de Putakker was een kleine boom omgewaaid. Nog de hele dinsdag wordt hevige wind verwacht, in de loop van kerstavond zal de wind in kracht afnemen. In heel Nederland heeft het KNMI code geel afgegeven, dat staat voor 'gevaarlijk weer'.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij buisman optiek Meubelmakerijdenberg Alfa EmielTechniek Podium Boxtel Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Remax-optimus TopSlank Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Huidtherapie Olieenzo