00:23:32    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 03 april 2014 10:47 uur, laatst gewijzigd op 03 april 2014 14:56 uur

Storing water in Boxtel en Esch

Storing water in Boxtel en Esch

Op de foto: De storing is ontstaan aan de Koningsweg in Esch. Monteurs van Brabant Water sloten op diverse plekken de waterleidingen tijdelijk af, waaronder op de hoek van de Molenwijkseweg en de Halderheiweg. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

UPDATE - Delen van Esch en Boxtel zaten donderdagochtend zonder water. Brabant Water meldt dat de storing is ontstaan aan de Koningsweg in Esch. Daar werd door een derde partij een waterleiding geraakt. Inmiddels is de watertoevoer weer normaal is, wel kan het water in eerste instantie een bruinige kleur hebben.

Inwoners van Boxtel en Esch meldden rond 10.00 uur dat er geen druk op de kranen stond. Brabant Water adviseert daarom om watergebruikende apparatuur als vaatwassers, wasmachines en boilers niet te gebruiken. Ook de waakvlam van de geiser kan beter gedoofd worden. Op de website www.brabantwater.nl is meer informatie te vinden.

Inmiddels is de reparatie van het lek aan de Koningsweg gestart. De inschatting is dat dit tot 15.00 uur gaat duren. De waterlevering was rond 12.00 uur weer normaal, zo meldde een woordvoerder van Brabant Water.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Doornmalen electro Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Geerts advies Gemeente Boxtel