10:35:17    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 23 januari 2013 09:47 uur, laatst gewijzigd op 23 januari 2013 13:24 uur

Stoplichten kruising Adelaar opnieuw buiten werking

Stoplichten kruising Adelaar opnieuw buiten werking

De verkeerslichten op de kruising Baroniestraat met de Pastoor Erasstraat en de Annastraat waren sinds het begin van vorige week buiten werking, maar sinds dinsdagmiddag leek het euvel verholpen. Woensdagochtend waren de stoplichten echter weer kapot.

,,De monteur is opnieuw onderweg", aldus Bas Schel, woordvoerder van de gemeente Boxtel. ,,We hadden gehoopt dat het dinsdag was opgelost." Vervanging van de huidige stoplichten is echter nog niet aan de orde. ,,Voor acht nieuwe verkeerslichten ben je tussen de 100.000 en 150.000 euro kwijt. We proberen dus eerst de lichten te repareren." Volgens de woordvoerder lijkt de stroomvoorziening nog steeds de oorzaak te zijn.

De gemeente Boxtel gaf het bedrijf Vialis vorige week vrijdag opdracht de verkeerslichten zo snel mogelijk te repareren. Het bedrijf was dinsdag bezig met de reparatie en in de middag leek het probleem te zijn opgelost. Dit was echter van tijdelijke aard. Woensdagochtend vielen de lichten opnieuw uit. Sommige stoplichten knipperden op oranje, anderen deden helemaal niets meer. 

(Foto: Annelieke van der Linden)

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Filipe Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Toverboom Geld en Makelaardij Doornmalen electro Geerts advies Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Alfa Podium Boxtel Remax-optimus Meubelmakerijdenberg EmielTechniek