RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:46:04    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 17 januari 2013 17:54 uur, laatst gewijzigd op 17 januari 2013 17:56 uur

Stoplichten Baroniestraat weer stuk

De stoplichten op de kruising Baroniestraat met de Pastoor Erasstraat en de Annastraat zijn sinds het begin van de week buiten werking. Ook in december waren de verkeerslichten ter hoogte van café De Adelaar al een aantal keer kapot. De gemeente Boxtel heeft het bedrijf Vialis opdracht gegeven de stoplichten zo snel mogelijk te repareren.

Een woordvoerder van de gemeente Boxtel geeft aan dat het probleem zit in de stroomvoorziening van de stoplichten. ,,De lichten zijn eerder uitgevallen, waardoor reparateurs allerlei kleine onderdelen hebben vervangen. Nu blijkt toch dat de elektriciteit niet goed loopt in de stoplichten. Het lijkt ook met het koude weer te maken te hebben, al is dat giswerk." Het is onduidelijk wanneer de stoplichten weer werken. ,,We hebben een opdracht gegeven met spoed, dus we hopen dat het zo snel mogelijk is opgelost."

De gemeente Boxtel kreeg via Twitter en de openbare servicelijn verschillende klachten van mensen over de stoplichten. Ook heeft er vorig jaar op 15 december, toen de lichten ook al een tijdje buiten werking waren, een botsing plaatsgevonden tussen twee auto's. Beide voertuigen liepen blikschade op. ,,Het is een ongelukkig punt. Je kunt vanaf een aantal zijwegen het kruispunt niet goed overzien", aldus de zegsman. ,,Maar als de stoplichten het niet doen, treden de haaientanden en de voorrangsborden in werking."

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij SNS Bank Olieenzo Gemeente Boxtel Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Beleef Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg