RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:20:45    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 10 augustus 2014 09:12 uur, laatst gewijzigd op 10 augustus 2014 09:13 uur

Steunpunt zoekt vrijwilligers

Steunpunt zoekt vrijwilligers

Op de foto: De voorleesfiets is een project waarbij vrijwilligers voorlezen aan kinderen met een taalachterstand. (Foto: Albert Stolwijk).

Het vrijwilligerssteunpunt van ContourdeTwern is op zoek naar diverse vrijwilligers. Zo worden onder meer mensen gezocht die mee willen helpen bij het opbouwen van de podia tijdens het festival Dance Nature op zaterdag 30 augustus op landgoed Velder.

Op 25 september start het nieuwe seizoen van de Voorleesfiets. Er worden mensen gezocht die eens per week willen voorlezen bij gezinnen met kinderen die een taalachterstand hebben. Van 19 tot en met 21 augustus wordt de kindervakantieweek in Boxtel gehouden, hiervoor worden vrijwilligers gezocht.

Ook is het steunpunt op zoek naar buurtbemiddelaars die bewoners helpen onderlinge conflicten op te lossen. Tevens wordt gezocht naar medewerkers voor Bureau Sociaal Raadslieden, er zijn plekken beschikbaar voor een algemeen medewerker en belastingmedewerkers.

Voor meer informatie is het steunpunt bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur via telefoonnummer (0411) 65 58 99. Ook kunnen belangstellenden een e-mail sturen naar vwsboxtel@contourdetwern.nl of binnenlopen bij Sint-Ursula aan de Baroniestraat.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel SNS Bank