RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:25:35    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 07 mei 2012 13:49 uur

Steunpunt Delta zoekt vrijwilligers

Het vrijwilligerssteunpunt van Delta Boxtel/De Twern heeft een groot aantal vacatures. Deze week presenteert het steunpunt een overzicht.

Voor woonzorgcentrum De Munsel worden diverse vrijwilligers gezocht die leuke dingen met hun cliënten willen gaan doen, zoals shoppen en fietsen. Project De Vriendendienst van Reinier van Arkel zoekt 'maatjes' die willen sporten, wandelen of kletsen met mensen die met de psychiatrie in aanraking zijn geweest.

Voor het Rode Kruis Boxtel zoekt het steunpunt een secretaris. De winkel van de Vincentiusvereniging aan de van Leeuwenstraat zoekt meerdere vrijwilligers. Verder is er grote behoefte aan taalmaatjes die nieuwkomers willen helpen bij hun kennismaking met de Nederlandse samenleving.

Voor de stichting Leergeld in Boxtel, die gezinnen met kinderen helpt die financieel weinig middelen hebben, zoekt het steunpunt een coördinator die ervoor zorgt dat aanvragen van de noodzakelijke informatie worden voorzien en op de juiste wijze behandeld en beoordeeld worden. Make-a-Wish zoekt voor de Brabantse stedendriehoek een regiocoördinator. Deze organisatie vervult wensen voor kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Meer informatie over deze en andere vacatures is verkrijgbaar bij het Vrijwilligerssteunpunt via telefoonnummer (0411) 67 79 78, e-mail: wvs@deltaboxtel.nl. Het steunpunt is geopend van maandag tot en met donderdag van 09.30 tot 12.00 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding