RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:46:42    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 14 juli 2013 14:36 uur

Sterkste mannen naar Boxtel

Sterkste mannen naar Boxtel

Op de foto: Titelverdediger Jarno Hams in actie tijdens het vrachtwagen trekken, een van de vaste onderdelen in de finale van de Sterkste Man van Nederland. (Foto: Nationale Beeldbank).

De competitie Sterkste Man van Nederland vindt zaterdag 20 juli op de Markt in Boxtel zijn ontknoping. Zevenvoudig winnaar Jarno Hams, die ook te zien was in het tv-programma ’Sterren dansen op het ijs’, verdedigt zijn titel.

Hams is veruit favoriet en zal alles op alles zetten om zaterdag 20 juli ook voor de achtste keer te worden uitgeroepen tot Sterkste Man van Nederland. Want daarmee verbreekt hij het record dat hij nu nog deelt met Berend Veneberg. En laat nou uitgerekend Veneberg de wedstrijd op de Boxtelse Markt jureren…

De toeschouwers zien de twaalf deelnemers onder meer zware bollen plaatsen, boomstam tillen, wasmachines laden en een vrachtwagen voorttrekken. Sportwethouder Willie van de Langenberg opent de finale zaterdag 20 juli om 13.30 uur. De krachtmetingen worden gepresenteerd door oud-judoka Dennis van der Geest en duren tot pakweg 18.00 uur. Naast zevenvoudig titelwinnaar Hams (Hengelo 1974, 145 kilo) strijden de volgende krachtpatsers in Boxtel om de hoogste eer: Gijs Boeijen, Niels Gordijn, Fouad Hsaini, Johan Langhorst, Alex Moonen, Teun Moors, Marvin Mulder, Kelvin de Ruiter, Rick van der Torre en Jan Wagenaar. RTL7 maakt tijdens de finale tv-opnamen die in september worden uitgezonden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Geld en Makelaardij Geerts advies Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair