RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:32:58    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 03 december 2013 14:23 uur, laatst gewijzigd op 03 december 2013 14:30 uur

Stem op 'gezelligste winkel'

Stem op \'gezelligste winkel\'

Op de foto: Keurslager Willy Beerens, eerder dit jaar bekroond vanwege zijn lekkere gehaktballen, is een van de genomineerden voor de gezelligste winkel van het jaar. (Foto: Albert Stolwijk).

Enkele honderden ondernemers in Nederland nemen deel aan de verkiezing van de gezelligste winkel. In de gemeente Boxtel zijn drie winkeliers in beeld voor de titel: Sybilla Buisman Optiek (Breukelsestraat), Brabant Sports (Clarissenstraat) en Keurslagerij Willy Beerens (Barrierweg, Liempde).

De verkiezing van de gezelligste winkel van Nederland duurt tot 31 december en wordt in alle Nederlandse gemeenten gehouden. De plaatselijke winnaars gaan door naa de finaleronde, die van 6 tot en met 31 januari wordt gehouden. Daarin is de provinciale en nationale titel de inzet; de winnaars worden gehuldigd tijdens een feestelijke prijsuitreiking in kasteel De Hooge Vuursche op 10 februari.

Consumenten die meedoen aan de verkiezing, maken onder meer kans op een tablet, een cheque ter waarde van 100 euro die besteed kan worden bij een van de winnaars en een dagje wellness voor twee personen. Van iedere stem gaat een klein bedrag naar KiKa, mits de deelnemer akkoord gaat om een digitale nieuwsbrief van de partners van de verkiezing te ontvangen. Dat zijn Ondernemers United en Leuk Voor Jou.

Stemmen kan op www.gezelligstewinkel.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Huidtherapie Geerts advies Doornmalen electro Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel