15:46:31    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 03 december 2013 14:23 uur, laatst gewijzigd op 03 december 2013 14:30 uur

Stem op 'gezelligste winkel'

Stem op \'gezelligste winkel\'

Op de foto: Keurslager Willy Beerens, eerder dit jaar bekroond vanwege zijn lekkere gehaktballen, is een van de genomineerden voor de gezelligste winkel van het jaar. (Foto: Albert Stolwijk).

Enkele honderden ondernemers in Nederland nemen deel aan de verkiezing van de gezelligste winkel. In de gemeente Boxtel zijn drie winkeliers in beeld voor de titel: Sybilla Buisman Optiek (Breukelsestraat), Brabant Sports (Clarissenstraat) en Keurslagerij Willy Beerens (Barrierweg, Liempde).

De verkiezing van de gezelligste winkel van Nederland duurt tot 31 december en wordt in alle Nederlandse gemeenten gehouden. De plaatselijke winnaars gaan door naa de finaleronde, die van 6 tot en met 31 januari wordt gehouden. Daarin is de provinciale en nationale titel de inzet; de winnaars worden gehuldigd tijdens een feestelijke prijsuitreiking in kasteel De Hooge Vuursche op 10 februari.

Consumenten die meedoen aan de verkiezing, maken onder meer kans op een tablet, een cheque ter waarde van 100 euro die besteed kan worden bij een van de winnaars en een dagje wellness voor twee personen. Van iedere stem gaat een klein bedrag naar KiKa, mits de deelnemer akkoord gaat om een digitale nieuwsbrief van de partners van de verkiezing te ontvangen. Dat zijn Ondernemers United en Leuk Voor Jou.

Stemmen kan op www.gezelligstewinkel.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Elan Bikes support Doornmalen electro Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Geerts advies Filipe Podium Boxtel Alfa Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek buisman optiek Olieenzo Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen