05:27:24    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 26 oktober 2014 16:49 uur, laatst gewijzigd op 26 oktober 2014 18:35 uur

Stawicki wint Sparrenbosloop

Stawicki wint Sparrenbosloop

Op de foto: Eerste doorkomst tijdens de Sparrenbosloop, de jaarlijkse cross die AV Marvel organiseert in Sparrenrijk. (Foto: Peter de Koning).

De 22-jarige atleet Milan Stawicki van de Nijmeegse vereniging Cifla heeft zondagochtend overtuigend de 46e editie van de Don Quichotte Sparrenbosloop op zijn naam geschreven. De atleet van Cifla kwam in Sparrenrijk na 9.260 meter als eerste over de finish, gevolgd door titelverdediger Koos Verwey van DAK uit Drunen. Bij de vrouwen was de Belgische Anja Peeters de snelste, gevolgd door Marvel-atlete Henny van Oirschot.

In totaal stonden 260 atleten aan de start van de Boxtelse cross. De grootste groep nam deel aan de recreatieloop. Stawicki nam vanaf de start de leiding en gaf deze niet meer af. Hij finishte in 30.33 minuten. Verwey werd tweede, maar won wel de strijd in de categorie M35. Bij de masters M50 was Dirk Volders de snelste.

Na de recreantenloop stonden officiële wedstrijden van de AtletiekUnie op het programma. Myrthe Kouwenberg van Marvel werd tweede bij de meisjes junioren C. Sam van Loon en Detlef Zwaneveld stonden samen op het podium bij de A-junioren. Jasper Verberne was de snelste atleet bij de jongens A-pupillen, Jannes Reijenga mocht op het hoogste trede van podium bij de C-pupillen. Loekie Krull en Anika van den Broek werden tweede en derde in de categorie meisjes B-pupillen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Beleef Boxtel Doornmalen electro Geld en Makelaardij Alfa Filipe buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Huidtherapie Meubelmakerijdenberg TopSlank Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Geerts advies Remax-optimus