RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
19:23:37    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 26 oktober 2014 16:49 uur, laatst gewijzigd op 26 oktober 2014 18:35 uur

Stawicki wint Sparrenbosloop

Stawicki wint Sparrenbosloop

Op de foto: Eerste doorkomst tijdens de Sparrenbosloop, de jaarlijkse cross die AV Marvel organiseert in Sparrenrijk. (Foto: Peter de Koning).

De 22-jarige atleet Milan Stawicki van de Nijmeegse vereniging Cifla heeft zondagochtend overtuigend de 46e editie van de Don Quichotte Sparrenbosloop op zijn naam geschreven. De atleet van Cifla kwam in Sparrenrijk na 9.260 meter als eerste over de finish, gevolgd door titelverdediger Koos Verwey van DAK uit Drunen. Bij de vrouwen was de Belgische Anja Peeters de snelste, gevolgd door Marvel-atlete Henny van Oirschot.

In totaal stonden 260 atleten aan de start van de Boxtelse cross. De grootste groep nam deel aan de recreatieloop. Stawicki nam vanaf de start de leiding en gaf deze niet meer af. Hij finishte in 30.33 minuten. Verwey werd tweede, maar won wel de strijd in de categorie M35. Bij de masters M50 was Dirk Volders de snelste.

Na de recreantenloop stonden officiële wedstrijden van de AtletiekUnie op het programma. Myrthe Kouwenberg van Marvel werd tweede bij de meisjes junioren C. Sam van Loon en Detlef Zwaneveld stonden samen op het podium bij de A-junioren. Jasper Verberne was de snelste atleet bij de jongens A-pupillen, Jannes Reijenga mocht op het hoogste trede van podium bij de C-pupillen. Loekie Krull en Anika van den Broek werden tweede en derde in de categorie meisjes B-pupillen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Olieenzo Gemeente Boxtel SNS Bank Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel