RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:49:00    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 29 juni 2014 08:41 uur, laatst gewijzigd op 29 juni 2014 08:46 uur

Statenfractie CDA bezoekt Boxtel

Statenfractie CDA bezoekt Boxtel

Op de foto: De Statenfractie van het CDA brengt maandag ook een bezoek aan de dubbele overweg in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

De Statenfractie van het CDA brengt maandag 30 juni een werkbezoek aan Boxtel. Per bus wordt onder meer een bezoek gebracht aan het terrein waar Cuadrilla proefboringen naar schaliegas wil verrichten.

Het CDA neemt een kijkje bij meer politiek hete hangijzers in Boxtel. Zo wordt ook de dubbele overweg in de Tongersestraat bezocht, waar een toelichting wordt gegeven op de huidige verkeersproblematiek en de lokale visie op het Programma Hoogfrequent Spoor.

Op het terrein Vorst nabij het datacenter van Rabobank Nederland zal Mirjam Bemelmans van Schaliegas Vrij Boxtel een toelichting geven. Het CDA bezoekt ook bedrijventerrein Ladonk. Hier wordt kennisgemaakt met de activiteiten van Parkmanagement. Voorzitter Henk Wagenaars van de WeB verzorgt een presentatie.

Het werkbezoek van de CDA-Statenfractie voert maandag ook naar Bernheze, Maasdonk en Sint-Michielsgestel. Na afloop van de rondgang door Boxtel is er een besloten bijeenkomst in restaurant De Bourgondiër. Hierbij zijn ook de gedeputeerden Ruud van Heugten en Brigite van Haaften aanwezig.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Olieenzo Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Huidtherapie Meubelmakerijdenberg