15:30:17    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 16 april 2013 13:10 uur, laatst gewijzigd op 16 april 2013 13:44 uur

Startershuis Haaren geopend

Startershuis Haaren geopend

Op de foto: Wethouder Eric van den Dungen verricht samen met Ans Vrensen en Albert Massier de openingshandeling om het Startershuis officieel in gebruik te nemen. (Foto: Annelieke van der Linden).

De oude Haarense brandweerkazerne aan het Gildepad, die sinds juni 2012 leegstaat, heet sinds dinsdag officieel Startershuis. Wethouder Eric van den Dungen van de gemeente Haaren opende het bedrijfsverzamelgebouw samen met Ans Vrensen en Albert Massier, de twee ondernemers die als eerste hun intrek nemen in het pand.

Vrensen en Massier zijn allebei kunstenaars. ,,Eerder zaten we in het Kunsthuis aan de Driehoeven in Haaren”, aldus Massier. ,,Daar kwam een ander bedrijf in. Maar dit is een prima alternatief”, voegt Vrensen toe. De ruimte is in tweeën gedeeld, zodat beide kunstenaars hun eigen werkplek hebben.

Momenteel is honderd vierkante meter verhuurd aan het duo Vrensen en Massier. De totale oppervlakte van de kazerne is driehonderd vierkante meter. De huurprijs ligt op vijf euro per vierkante meter per maand. (Startende) ondernemers die geïnteresseerd zijn in een ruimte in het Startershuis, kunnen contact opnemen met Milou de Laat van de gemeente Haaren, telefoonnummer (0411) 62 72 66 of e-mailadres m.de.laat@haaren.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Proef Culinair Geld en Makelaardij Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg