RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:56:35    maandag, 18 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 16 april 2013 13:10 uur, laatst gewijzigd op 16 april 2013 13:44 uur

Startershuis Haaren geopend

Startershuis Haaren geopend

Op de foto: Wethouder Eric van den Dungen verricht samen met Ans Vrensen en Albert Massier de openingshandeling om het Startershuis officieel in gebruik te nemen. (Foto: Annelieke van der Linden).

De oude Haarense brandweerkazerne aan het Gildepad, die sinds juni 2012 leegstaat, heet sinds dinsdag officieel Startershuis. Wethouder Eric van den Dungen van de gemeente Haaren opende het bedrijfsverzamelgebouw samen met Ans Vrensen en Albert Massier, de twee ondernemers die als eerste hun intrek nemen in het pand.

Vrensen en Massier zijn allebei kunstenaars. ,,Eerder zaten we in het Kunsthuis aan de Driehoeven in Haaren”, aldus Massier. ,,Daar kwam een ander bedrijf in. Maar dit is een prima alternatief”, voegt Vrensen toe. De ruimte is in tweeën gedeeld, zodat beide kunstenaars hun eigen werkplek hebben.

Momenteel is honderd vierkante meter verhuurd aan het duo Vrensen en Massier. De totale oppervlakte van de kazerne is driehonderd vierkante meter. De huurprijs ligt op vijf euro per vierkante meter per maand. (Startende) ondernemers die geïnteresseerd zijn in een ruimte in het Startershuis, kunnen contact opnemen met Milou de Laat van de gemeente Haaren, telefoonnummer (0411) 62 72 66 of e-mailadres m.de.laat@haaren.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Olieenzo Geld en Makelaardij Beleef Boxtel