RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:13:55    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 27 februari 2012 11:35 uur

Stand-up comedy in Boxtel

Zin in een avondje lachen? Podium Boxtel, de theaterzaal aan de Burgakker in Boxtel, biedt donderdag 1 maart een bij uitstek geschikt programma om te schuddebuiken. Drie stand-up comedians en een geestige ’master of ceremony’ staan garant voor een humoristische avond met hilarische grappen.

Het affiche vermeldt drie bekende komieken, te weten Patrick Meijer, Bert Koster en Bas Birker. Meijer won in 2005 de Culture Comedy Award en slaagt er steevast in de zaal een spiegel voor te houden. Koster geldt als een klassieke komiek, die scherpe grappen afwisselt met gortdroge opmerkingen.

Birker is volgens veel theaterprogrammeurs de gedroomde headliner voor een avondje comedy en wordt getypeerd als ’het best bewaarde geheim van Nederland en België’. De presentatie van de comedy-avond in Podium Boxtel is in handen van Cristian Pielich, die sedert 2002 door Nederland toert met cabaretshows.

Kaarten voor een avondje stand-up comedy in Podium Boxtel kosten 14 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.podiumboxtel.nl of bij boekhandel Elckerlijc en UITpunt Boxtel. Op de dag van de voorstelling zijn ze ook te koop aan de zaal.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Proef Culinair