19:47:59    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 25 juni 2011 16:32 uur, laatst gewijzigd op 25 juni 2011 16:39 uur

Staatssecretaris opent NK schaken

Staatssecretaris opent NK schaken

Op de foto: Staatssecretaris Fred Teeven feliciteert Boxtelaar Huub van Dongen met de organisatie van het Nederlands kampioenschap schaken. (Foto: Albert Stolwijk).

Staatssecretaris Fred Teeven heeft zaterdagmiddag in conferentiehotel Huize Bergen in Vught het startsein gegeven voor het NK schaken, dat tot en met dinsdag 5 juli wordt gehouden in mbo-school SintLucas te Boxtel.

De opening vond plaats in Vught omdat alle deelnemers aan het prestigieuze schaaktoernooi de komende anderhalve week slapen in deze buurgemeente van Boxtel. Alle wedstrijden worden gespeeld in SintLucas aan de Burgakker in Boxtel en kunnen vrij bezocht worden.

Na de openingsplechtigheid verrichtte Teeven, zelf een groot schaakliefhebber, de loting voor de titelstrijd. Dat deed hij met toernooidirecteur Jan Stomphorst. Boxtelaar Huub van Dongen, die een belangrijke rol speelt in de organisatie, kreeg een cadeautje van de staatssecretaris.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Geerts advies Remax-optimus Huidtherapie TopSlank Doornmalen electro Alfa buisman optiek Elan Bikes support Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Filipe Meubelmakerijdenberg