RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:48:49    zaterdag, 17 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 01 november 2014 13:05 uur, laatst gewijzigd op 01 november 2014 13:53 uur

Staande ovatie theater BoeL

Staande ovatie theater BoeL

Op de foto: Een Boxtelse 'western' mondt uit in fraai staaltje totaaltheater door stichting BoeL. (Foto: Peter de Koning).

Een staande ovatie en een karrenvracht aan complimenten. Dat was donderdagavond de beloning voor de première van ‘De Goei, de Kwaai en de Lillike’. Deze totaaltheater-voorstelling van Stichting BoeL is het resultaat van een maandenlange voorbereiding door een hechte groep van zo’n dertig vrijwilligers.

Het verhaal gaat over een Boxtelse jongen die eind 19e eeuw opgroeit in het Wilde Westen en via allerlei omzwervingen terugkeert naar zijn geboortegrond. Het is niet zomaar een theaterstuk, maar een aanstekelijke mix van toneelspel, gedichten, korte films, animaties en muziek die speciaal voor deze voorstelling is geschreven.

‘De Goei, de Kwaai en de Lillike’ is ongekend populair. Op 1 augustus waren alle kaarten al uitverkocht voor de avonduitvoeringen op donderdag 30 en vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november. Vanwege die grote belangstelling vindt morgen, zondag 2 november een extra matinee plaats (aanvang 14.30 uur), mede mogelijk gemaakt door woonstichting Sint-Joseph en nieuwsblad Brabants Centrum. En ook deze voorstelling is uitverkocht.

Auteur: Peter de Koning

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Natasja fashion Huidtherapie Olieenzo Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Rijschool Dolman Tiga TopSlank Beleef Boxtel Kindertuin Doornmalen electro 040Fit Zwanenberg adviesgroep Geerts advies Koppelmans