RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:39:40    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 21 juni 2012 10:47 uur, laatst gewijzigd op 21 juni 2012 14:07 uur

Sportveld JRL officieel geopend

Sportveld JRL officieel geopend

Op de foto: Het gerenoveerde sportveld van het Jacob-Roelandslyceum is donderdagochtend officieel in gebruik genomen. De openingshandeling werd verricht door rector Leon Spaan die een honkslag produceerde. (Foto: Albert Stolwijk).

Het gerenoveerde sportveld van het Jacob-Roelandslyceum aan de Konijnshoolsedreef en Jacob-Roelandsstraat is donderdagochtend officieel in gebruik genomen. Na de openingshandeling, die verricht werd door rector Leon Spaan en hoofd facilitaire zaken Theo Cuijten, stond voor alle tweedeklassers van het JRL een sportdag op het programma.

Cuijten wierp als pitcher de bal richting Spaan, die vervolgens op stijlvolle wijze een honkslag produceerde. Met die voltreffer was het voorheen altijd drassige sportveld, dat is opgehoogd en voorzien van een drainagesysteem, officieel geopend.

Cuijten was namens het JRL als coördinator nauw betrokken bij de renovatie van het veld en onderhield de contacten met Waterschap De Dommel over de werkzaamheden. ,,De uitvoering, die vorig jaar plaatsvond in de zomer, nam anderhalve week in beslag. Het veld is toen opnieuw ingezaaid en in totaal 45 centimeter opgehoogd, de afwatering gebeurt via een nabijgelegen sloot”, liet Cuijten donderdag weten.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Huidtherapie Doornmalen electro Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij