RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:29:39    zondag, 18 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 13 mei 2011 15:26 uur, laatst gewijzigd op 13 mei 2011 15:28 uur

Sportplaatjes sparen nu al succes in Esch

Sportplaatjes sparen nu al succes in Esch

Op de foto: De Essche Boys-spelers Cas den Ouden (links) en Jur van der Weide tellen de plaatjes in het verzamelalbum van hun voetbalclub en korfbalvereniging Tovido. (Foto: Albert Stolwijk).

Na een maandenlange voorbereiding is de Spar in Esch maandag van start gegaan met de spaaractie van sportplaatjes voor de leden van de plaatselijke voetbalclub Essche Boys en korfbalvereniging Tovido. Voor iedere 15 euro die wordt uitgegeven in de supermarkt aan de Looiershof ontvangt de klant drie plaatjes. ,,Daarnaast zijn er elke week bepaalde producten waarvoor men extra plaatjes kan krijgen”, aldus eigenaar Waldo Kuijpers van de Spar.

In de eerste week bleek al meteen hoe de spaaractie leeft in Esch. ,,Normaal gesproken verkoop ik op een dag vijf tot zes netjes mandarijnen”, liet Kuijpers gisteren weten. ,,Maar nu onze klanten voor één netje drie sportplaatjes gratis krijgen, gaan ze als zoete broodjes over de toonbank. Maandag heb ik er zo’n tachtig verkocht en dinsdag een stuk of zestig. Ook voor twee pakken koekjes krijgt de klant drie gratis plaatjes. Zo probeer ik elke week wat nieuws te verzinnen met verschillende producten in combinatie met de sportplaatjes.”

Kuijpers verwacht veel van de actie, die gehouden wordt in de maanden januari, februari en maart. De plaatjes van beide clubs, zowel Essche Boys als Tovido, kunnen in één verzamelboek geplakt worden, dus niet in aparte albums. ,,Ik heb gehoord dat sommige mensen het bedrag van 15 euro aan de hoge kant vinden, maar de actie moet natuurlijk ook nog bekostigd worden. Ik sluit niet uit dat ik de prijs tijdens de actie wellicht ga verlagen, maar ik eerst wil ik even afwachten hoe het loopt. Daarnaast wil ik ook nog een keer een ruilbeurs gaan houden.”

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Zwanenberg adviesgroep Toverboom Meubelmakerijdenberg Olieenzo Gemeente Boxtel Tiga Geerts advies Geld en Makelaardij Koppelmans Beleef Boxtel Rijschool Dolman 040Fit SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Natasja fashion Kindertuin