RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:14:45    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 26 april 2014 19:06 uur

Sportieve Koningsdag voor 600 kids

Sportieve Koningsdag voor 600 kids

28 hockeyteams en 32 voetbalteams. Bij hockeyclub MEP en voetbalvereniging ODC werden zaterdag een hockey- en voetbaltoernooi georganiseerd voor basisscholieren. Ruim zeshonderd kinderen beleefden een sportieve Koningsdag in Boxtel.

Bij MEP speelden alle teams minimaal vier wedstrijden. Vervolgens vonden kruisfinales plaats die de teams voor de ’echte’ finales bepaalden. Het meidenteam Hobbendonken 1 leek ’s ochtends al een goede kans te maken op de finale na twee overwinningen. ,,We hebben met 8-0 en 5-1 gewonnen”, vertelden Karlijn van Stekelenburg, Maud Tielemans en Nina Swinkels trots. Al moest het drietal wel toegeven dat alle meiden in het team de hockeysport beoefenen, op één speelster na: Karlijn. ,,Ik zit bij de scouting en de musicalschool. Maar hockey gaat me ook goed af”, vertelde ze.

Sportpark Wagenaars vormde zaterdag het decor voor het koningsvoetbal. In de ochtend waren de meidenteams en de gemengde ploegen aan de beurt. Zij speelden met ploegen van zes spelers op een half voetbalveld. ’s Middags was het de beurt aan de jongens, die in elftallen op een heel kunstgrasveld voetbalden. ,,Met 32 teams hebben we iets minder ploegen dan vorig jaar, toen we dit evenement voor het eerst organiseerden met MEP. Maar we klagen niet, het is helemaal geweldig om dit te organiseren”, aldus Arjan van Bokhoven van ODC, die zaterdag de rol van omroeper op zich nam.

Kijk voor foto’s van het koningshockey- en voetbal op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Doornmalen electro Gemeente Boxtel SNS Bank Beleef Boxtel Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht