12:04:20    maandag, 30 maart 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 08 december 2011 09:20 uur, laatst gewijzigd op 08 december 2011 17:05 uur

Spookey zoekt wandelmaatje

Spookey zoekt wandelmaatje

Op de foto: Jeanine is een van de vrijwilligers die regelmatig op pad gaat met ezel Spookey. In mei ontmoette ze op de Lange Loop de driejarige Loek en zijn oma Marian van Tongeren. (Archieffoto: Henk van Weert).

Kinderboerderij Boxtel is op zoek naar een vriendje voor de ezel Spookey. ,,Om verveling te voorkomen en de broodnodige beweging zoeken we voor Spookey wandelmaatjes”, laat coördinator Karien van Rijst weten.

Spookey vindt het leuk om op stap te gaan. Van Rijst: ,,Een klein rondje lopen vindt ze heel gezellig, maar ook van een mooie rustgevende wandeling op de Kampina kan ze erg genieten. Ze heeft daarvoor wel een maatje nodig die haar aan de lijn begeleidt. Belangstellenden die dit leuk vinden en anderhalf uur per week over hebben, langer en vaker mag ook, kunnen contact opnemen met ons. Uiteraard worden de nieuwe maatjes van Spookey goed geïnstrueerd door een van onze medewerkers.”

Behalve een wandelmaatje zoekt Spookey ook gezelschap in de wei bij de Kinderboerderij. Van Rijst: ,,Een ezel staat niet graag alleen. Mensen die een ezel hebben die vriendelijk en verdraagzaam is voor kinderen kunnen zich ook bij ons melden.”

Het telefoonnummer van de kinderboerderij is (0411) 67 29 27.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Remax-optimus Elan Bikes support Filipe Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Huidtherapie Meubelmakerijdenberg TopSlank Toverboom Geld en Makelaardij Geerts advies EmielTechniek