RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:38:29    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 13 april 2014 14:04 uur, laatst gewijzigd op 13 april 2014 14:08 uur

Sponsorloop ODC voor speeltuin

Sponsorloop ODC voor speeltuin

Op de foto: Alle deelnemers aan de sponsorloop van ODC kregen bij de doorkomst bij kantine De Boemerang een stempel, ook 'Johan Cruyff'... (Foto: Marc Cleutjens).

Enkele honderden leden van voetbalclub ODC in Boxtel doen zondag mee aan een sponsorloop. De opbrengst, die tijdens de rust van ODC-OSC '45 bekend wordt gemaakt, is bedoeld voor de aanleg van een speeltuin bij het nieuwe clubhuis in sportpark Wagenaars.

Vooral jeugdleden deden mee aan de sponsorloop, die was uitgezet rond het Leysenven in park Molenwijk. De afstanden varieerden van één tot zeven kilometer; alle hardlopers eindigden hun loop op het hoofdterrein waar een ereronde werd gelopen.

Rondom kantine De Boemerang in sportpark Molenwijk waren allerlei spelletjes opgebouwd om het talrijk opgekomen publiek te vermaken. Zo konden kinderen meedoen aan penalty- en stropdasschieten. Een deejay zorgde voor de muziek.

Volgens ODC-voorzitter Ton Jonkers verkeert de bouw van het nieuwe clubhuis in de eindfase en worden de komende maanden benut voor de afwerking. Ook de herinrichting van het terrein rond het clubhuis staat binnenkort op het programma. De speeltuin zal later dit jaar in gebruik worden genomen.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Gemeente Boxtel Olieenzo Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Proef Culinair Geerts advies Geld en Makelaardij