RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:41:56    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 16 augustus 2012 15:03 uur, laatst gewijzigd op 18 augustus 2012 15:07 uur

Speurtocht naar crossmotoren

De politie is op zoek naar vier crossmotoren die in de nacht van zondag op maandag gestolen zijn bij een woning aan de Hulzerweg in Liempde. Maandag werden in de omgeving al een kleine crossmotor en een fiets aangetroffen in een sloot en in de bosjes. Ook deze waren ontvreemd bij de diefstal.

De politie vermoedt dat de vier motoren in weilanden, mogelijk maïsvelden, in het Boxtelse of Liempdse buitengebied verstopt worden. ,,De kans bestaat dat er met de voertuigen gecrosst wordt”, liet een woordvoerder donderdagmiddag weten. ,,Mensen in Boxtel en Liempde die crossmotoren zien rondrijden zonder kentekenplaten, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Boxtel via het nummer 0900-8844.”

Donderdagmiddag vloog een politiehelikopter boven de wijk In Goede Aarde en de Schijndelseweg. ,,Dat had te maken met de zoektocht naar de motoren, maar die vlucht leverde geen bijzonderheden op. We blijven zoeken naar de daders en de gestolen crossmotoren. Informatie van de mensen in Boxtel en Liempde die ons kan helpen is uiterst welkom."

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Olieenzo Gemeente Boxtel