RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:47:09    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 19 mei 2014 12:16 uur, laatst gewijzigd op 19 mei 2014 12:16 uur

Speelfilm Breekpunt in première

Speelfilm Breekpunt in première

Op de foto: Enkele scènes van de film Breekpunt werden opgenomen in restaurant Auberge van Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

De speelfilm Breekpunt beleeft dinsdag 20 mei de première in jongerencentrum B-Town. De Boxtelse productie wordt ook nog vertoond op woensdag 21 en donderdag 22 mei. Videobedrijf Dreaming Pictures maakte de film waarvoor op diverse locaties in Boxtel opnames werden gemaakt.

Het bedrijf Dreaming Pictures is in handen van Boxtelse jongeren en bestaat in mei zes jaar. Breekpunt is de tweede grote filmproductie van de onderneming, in 2012 kwam de eerste film Liefde, Serum en Apocalyps uit. Breekpunt gaat over Thomas (gespeeld door Coen Diepenbroek) die besluit zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Tijdens zijn vrijgezellenfeest merkt Thomas echter dat zij verdwenen is. De dader eist geld maar al snel blijkt dat het niet de enige reden voor haar verdwijning is...

Bezoekers wacht op 20, 21 en 22 mei vanaf 20.00 uur een feestelijke ontvangst in B-Town. De rode loper wordt uitgerold en na afloop zal regisseur Van den Heuvel een toelichting geven. Ook is er dan live muziek van de Boxtelse formatie Fahrenheit Twins die de soundtrack voor Breekpunt maakte.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Doornmalen electro Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Huidtherapie