09:38:01    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 25 oktober 2013 10:02 uur

Sparrenrijk decor voor bosloop

Sparrenrijk decor voor bosloop

De Boxtelse atletiekvereniging Marvel organiseert zondag 27 oktober de 46e editie van de Sparrenbosloop. Bij deze hardloopwedstrijd in landgoed Sparrenrijk aan de Molenwijkseweg, die jaarlijks de aftrap van het crosseizoen in de omgeving vormt, gaan deelnemers in diverse categorieën van start.

Het eerste startschot klinkt om 10.30 uur; dan gaan de recreanten van start. Zij kunnen hun eigen afstand bepalen die varieert van 1.500 tot 7.700 meter. Na deze loop wordt om 11.30 uur gestart met de competitie voor wedstrijdatleten in verschillende categorieën, zoals dames en heren senioren, meisjes en jongens A, B, C en D-junioren. Inschrijven is mogelijk tot een kwartier voor aanvang in het inschrijfbureau aan de start. Voorinschrijven is niet meer mogelijk.

Deelnemers aan de Sparrenbosloop kunnen parkeren bij recreatieplas De Langspier aan de Molenwijkseweg. Meer informatie: www.avmarvel.nl/sparrenbosloop.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Geerts advies Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg buisman optiek EmielTechniek Huidtherapie Olieenzo TopSlank Beleef Boxtel Toverboom Filipe Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Doornmalen electro