02:05:21    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 11 augustus 2012 19:59 uur, laatst gewijzigd op 11 augustus 2012 20:03 uur

Sparen voor circus in Oosterhof

Sparen voor circus in Oosterhof

Op de foto: Circo Circolo staat voor circustheater; een festival voor jong en oud op landgoed Velder in Liempde. (Foto: Peter de Koning).

Winkelcentrum Oosterhof is deze week gestart met een exclusieve spaaractie. Klanten kunnen tot en met zondag 7 oktober sparen voor aantrekkelijke kortingen op toegangskaarten voor voorstellingen op Circo Circolo.

Het bekende circustheaterfestival wordt dit jaar van 11 tot en met 21 oktober gehouden op landgoed Velder in Liempde. Na een voorbereidingstijd van enkele maanden is de zorgvuldig opgezette spaaractie maandag van start gegaan.

Alle ondernemers in Oosterhof - uitgezonderd supermarkt Aldi - doen mee aan de actie, die volgens Ad Schellekens van supermarkt Jumbo vooral bedoeld is om Circo Circolo lokaal nog beter op de kaart te zetten. ,,En dat kan door klanten van Oosterhof de kans te bieden om kaartjes met korting te kopen”, meent Schellekens.

Lees meer over de spaaractie in Brabants Centrum van 9 augustus.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Olieenzo Beleef Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Geerts advies