RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:25:50    woensdag, 16 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 18 oktober 2013 09:30 uur, laatst gewijzigd op 18 oktober 2013 09:32 uur

Solar-truck in wijk Boxtel-Oost

Solar-truck in wijk Boxtel-Oost

Op de foto: In de solar-truck gaven medewerkers van Woonstichting Sint-Joseph en Energiecoöperatie Boxtel deze week uitleg over zonnepanelen aan huurders in de wijk Boxtel-Oost. Bas Meijboom (links) en Hans Maassen informeren belangstellenden. (Foto: Peter de Koning)

Medewerkers van woonstichting Sint-Joseph en de Energiecoöperatie Boxtel bezochten deze week diverse straten in Boxtel-Oost. Ze informeren huurders over de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Ook komende week zijn deskundigen met een zogenaamde solar-truck te vinden in de wijk.

Huurders van Sint-Joseph kunnen tegen een huurverhoging van 30 euro per maand zonnepanelen op het dak van hun woning laten plaatsen. De woonstichting stelt dat deze verhoging na ongeveer vijf maanden is terugverdiend. Eerder werden al 160 gezinnen in Boxtel-Oost benaderd, dit leverde een respons van 35 procent op.

De afgelopen week bleek dat enkele huurders nog sceptisch zijn over de voordelen van zonnepanelen. Om bewoners te informeren en vragen te beantwoorden, zijn mederwerkers van Sint-Joseph en van de Energiecoöperatie Boxtel woensdag 23 oktober tussen 13.00 en 15.00 uur te vinden in de Maaslandstraat. Donderdag 24 oktober staat te solar-truck tussen 16.00 en 18.00 uur in de Meijerijstraat.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Olieenzo Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen