RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
14:35:12    vrijdag, 16 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 03 september 2014 20:14 uur, laatst gewijzigd op 03 september 2014 20:15 uur

Snuffelen aan Aston Martin in Boxtel

Snuffelen aan Aston Martin in Boxtel

James Bond zal zich zondagmiddag bij eetcafé De Deugniet waarschijnlijk niet laten zien. Maar vijftien tot twintig andere bezitters van een Aston Martin zijn wél present als ze zondag 7 september even halt houden in de Rechterstraat en samen een kopje koffie gaan drinken...

Blikvangers voor het centrum van Boxtel. Zo noemt uitbaatster Leonie Smits van De Deugniet de komst van de fraaie modellen van Aston Martin Club Nederland naar het centrum. ,,Een van de leden van de club heeft Boxtelse roots en heeft in Het Groene Woud een toertocht uitgestippeld. De start is bij Classic Park en ’s middags is er een koffiepauze in ons eetcafé.”

Smits verwacht dat de Aston Martins vanaf ongeveer 15.00 uur te bewonderen zijn in de straten rondom De Deugniet. Daar zullen de trotse bezitters hun fraaie auto’s parkeren. ,,Een leuke gelegenheid voor autofans om ze eens van dichtbij te bekijken en foto’s te maken. Het gebeurt niet elke dag dat er zoveel mooie auto’s verzamelen in hartje Boxtel.”

Naar verwachting zullen de Aston Martins zondag ongeveer 45 minuten te bewonderen zijn. Daarna wordt de toertocht voortgezet. (Foto: BBC).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Olieenzo Rijschool Dolman Kindertuin Zwanenberg adviesgroep SNS Bank Koppelmans Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen 040Fit Toverboom Meubelmakerijdenberg Natasja fashion Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht TopSlank Geerts advies Gemeente Boxtel