RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:21:13    vrijdag, 26 april 2019
brabants centrum logo
Zondag, 28 december 2014 11:23 uur

Sneeuw zorgt voor schade

Sneeuw zorgt voor schade

Het winterse weer, waarbij een groot gedeelte van Nederland onder een dik pak sneeuw werd bedolven, zorgde voor schade, ook in Boxtel. Zo versperde een boom de doorgang van de Julianastraat en hingen takken over de rijbaan bij de Parallelweg Zuid.

De brandweer rukte zaterdag omstreeks 08.30 uur uit naar de Julianastraat. Daar was een boom door de combinatie van hevige sneeuwval en harde wind omgevallen. Met een kettingzaag werd de boom in stukken gezaagd en de gemeente zorgde voor de afvoer van het hout.

Aan de Parallelweg Zuid hingen enkele takken over de rijbaan. De brandweer snoeide de takken om ongelukken te voorkomen.

In de middag voerde de Boxtelse brandweer een dakcontrole uit bij winkel Zeeman aan de Rechterstraat. Er lag een dik pak sneeuw op het dak. De goten werden vrij gemaakt. Het pand hoefde niet te worden ontruimd.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Geld en Makelaardij SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie