19:34:39    maandag, 03 augustus 2020
brabants centrum logo
Zondag, 12 februari 2012 13:03 uur, laatst gewijzigd op 13 februari 2012 10:54 uur

Snaterhits: Eendengatse kolder-cd

Snaterhits: Eendengatse kolder-cd

De elf liedjes waarmee diverse carnavalsclubs op 11-11-'11 streden om de Eendison 2012, zijn op cd verschenen. Het plaatje is onder de titel Indegatse Snaterhits uitgegeven door de Stichting Openbaar Carnaval in Boxtel.

Opnieuw is Ruud van de Langenberg de initiatiefnemer van de Eendengatse carnavals-cd, die inmiddels aan zijn vierde editie toe is. Naast 't Haontje, waarmee carnavalsclub De Agterblijvers in november terecht het Kwekdeuntjesfist won, zijn de liedjes te horen van De Natneuzen, Geen Drank Geen Klank, The Ducktownband, De Knokkers, De Aggemarvanhuisaf Band, Tussen de dekens, De Vlerken, Bakeliet en de Indeklocht.

Het zijn stuk voor stuk leuke meezingers die beslist een bijdrage zullen leveren aan de gezelligheid tijdens het feest der feesten in Eendengat. Indegatse Snaterhits is voor vijf euro te koop bij de diverse dweilorkesten en carnavalsclubs.

Auteur: Henk van Weert

Foto's

Snaterhits: Eendengatse kolder-cd

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Huidtherapie Olieenzo buisman optiek Elan Bikes support Alfa EmielTechniek Geerts advies Remax-optimus Podium Boxtel Filipe Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Toverboom TopSlank Meubelmakerijdenberg