00:21:39    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 23 mei 2012 20:16 uur, laatst gewijzigd op 23 mei 2012 20:18 uur

Slecht weer zorgt voor overlast

Slecht weer zorgt voor overlast

Op de foto: De brandweer rukte woensdagavond uit voor een omgevallen boom aan de Eindhovenseweg. (Foto: Albert Stolwijk).

De brandweerkorpsen van Boxtel en Liempde rukten woensdagavond uit nadat op twee plaatsen bomen waren omgevallen. Op de Eindhovenseweg, Oirschotseweg en Hamsestraat verwijderden de brandweerlieden een aantal bomen.

Harde wind en onweersbuien trekken vanavond over het land, ook Boxtel en Liempde hebben momenteel te kampen met slecht weer. Het Boxtelse brandweerkorps rukte uit nadat een melding binnenkwam over een boom die over de Eindhovenseweg was gevallen. Ook de op de Oirschotseweg viel een boom om. Tegelijkertijd rukte de Liempdse brandweer uit voor een soortgelijke melding aan de Hamsestraat.

Het KNMI waarschuwt voor zware buien die met name het oosten van het land zullen treffen. Hierbij kan lokaal veel regen en hagel vallen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Beleef Boxtel Geld en Makelaardij EmielTechniek Doornmalen electro Elan Bikes support Remax-optimus Olieenzo Alfa Filipe Huidtherapie Toverboom TopSlank Café zaal Kloosterzicht Geerts advies