03:04:33    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 23 april 2013 10:02 uur, laatst gewijzigd op 23 april 2013 10:13 uur

Skeelerlessen bij Viking '87

Skeelerlessen bij Viking \'87

Op de foto: Beeld van de introductieles die schaats- en skeelerclub Viking '87 afgelopen zondag samen met Buurtsport Boxtel verzorgde. (Foto: Viking '87)

De schaatsclub Viking '87 start zondag 28 april met skeelerlessen. Veertien enthousiaste kinderen namen zondag deel aan een introductieles, die in het kader van de Nationale Sportweek 2013 gehouden werd door de Boxtelse vereniging met Buurtsport Boxtel.

De opzet van de skeelerlessen is dat ouders tegelijk met hun kinderen les krijgen. ,,Op die manier wordt het hele gezin voorbereid op het veilig rijden van toertochten", legt secretaris Carool van Kesteren van Viking '87 uit. ,,Voor de talentvolle jeugd bestaat de mogelijkheid om begeleid te worden in de voorbereiding op wedstrijden in de regionale skeelercompetitie."

De komende maanden worden regelmatig trainingen gehouden op de wedstrijdbaan in Nieuwkuijk. Daarnaast wordt in Boxtel een zogeheten droogtraining gegeven, waarbij door oefeningen en hardlopen de algemene balans van het lichaam, de coördinatie van armen en benen en het uithoudingsvermogen verbeteren.

Meer informatie over de activiteiten van Viking ’87 is verkrijgbaar bij Carool van Kesteren, telefoonnummer (0411) 61 68 20 of e-mail: info@viking87.nl. Internet: www.viking87.nl.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Olieenzo Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Doornmalen electro