18:56:48    zondag, 21 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 12 november 2013 16:44 uur, laatst gewijzigd op 17 november 2013 16:06 uur

Sinterklaas in aantocht...

Sinterklaas in aantocht...

Op de foto: Daags nadat hij in Groningen voet op Nederlandse bodem zet, arriveert Sinterklaas in Boxtel en Liempde. (Foto: Peter de Koning).

Sinterklaas meert zondag 17 november aan in Boxtel. Over de Dommel arriveert rond 12.30 uur per kano bij de Deken De Wijsstraat. Om 13.45 uur betreedt de goedheiligman het bordes van het oude raadhuis in Liempde.

In Liempde krijgt de ontvangst een muzikaal tintje omdat daar ook de dirigeerpiet verschijnt. Het ontvangstcomité in Boxtel nodigt alle kinderen uit om de meest mooie bloemen te knutselen of de paraplu’s van hun ouders om te toveren tot grote bloemen.

De winkels in het centrum van Boxtel zijn tijdens de intocht geopend en in de etalages zijn zondag de antwoorden te vinden van een puzzeltocht. De vragen staan op een formulier dat kan worden afgehaald en ingeleverd bij Ring & Go (Rechterstraat 3).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Olieenzo Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Geld en Makelaardij