RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:27:12    woensdag, 24 april 2019
brabants centrum logo
Zondag, 11 maart 2012 09:37 uur, laatst gewijzigd op 11 maart 2012 09:41 uur

SintLucas wint Jong Ondernemen

SintLucas wint Jong Ondernemen

Op de foto: Tassen gemaakt van de bekleding van zitbanken uit oude treinstellen. (Foto: Stichting Jong Ondernemen).

De creaties van zeven studenten van mbo-school SintLucas vormden de absolute blikvangers van de marktdag van Stichting Jong Ondernemen. Met hun multifunctionele tassen, gemaakt van de bekleding van oude zitbanken uit treinstellen, wonnen de in Boxtel studerende jongeren in ’s-Hertogenbosch een bedrag van 300 euro.

Passie, creativiteit en bakken vol ondernemerschap vulde zaterdag de Grote Kerk. Achtenvijftig ondernemersteams van beroepsopleidingen in Brabant en Zeeland verkochten hun product of dienst aan voorbijgangers. De jury koos de 2ndAre (SintLucas Boxtel) en Kick (Fontys Hogeschool Eindhoven) als respectievelijk het beste mbo- en hbo-bedrijf. Van alle deelnemende bedrijven werden de SintLucas-studenten door de jury gewaardeerd met de hoogste score.

2ndAre brengt tassen op de markt die gemaakt zijn van de bekleding van oude treinbankstellen. De jonge ondernemers zijn hiervoor een samenwerking met de NS aangegaan. De jury roemde het unieke trendy product dat de studenten voortbrengen. ’Het is een goed doordacht, duurzaam concept dat met een geweldige spirit door de studenten wordt gepresenteerd’, aldus Gerald Verweij die het unanieme jurybesluit toelichtte.

Meer informatie: www.jongondernemen.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Proef Culinair Gemeente Boxtel Geerts advies Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Olieenzo Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht SNS Bank