08:45:43    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 16 oktober 2013 15:23 uur, laatst gewijzigd op 16 oktober 2013 15:24 uur

SintLucas op DDW Eindhoven

SintLucas op DDW Eindhoven

De creative community van SintLucas, school voor beroepen in de creatieve industrie, is tijdens de Dutch Design Week (DDW), die van 19 tot en met 27 oktober te zien is in het VideoLab op Strijp S in Eindhoven.

In een expositie tonen vmbo-leerlingen, mbo-studenten en cursisten van SintLucas hun talent en ambitie. De opening van de expositie vindt plaats op zaterdag 19 oktober om 16.00 uur voor de ingang van het VideoLab op Strijp S. Studenten, gehuld in ludieke creaties, zullen bezoekers van Strijp S uitnodigen om de expositie van SintLucas op de tweede verdieping van het VideoLab te komen bekijken.

De SintLucas creative community staat midden in de samenleving en verbindt leerlingen, studenten cursisten en medewerkers met het bedrijfsleven, andere scholen en culturele instellingen. ,,In co-creatie werken we aan een toekomst in de creatieve industrie. Binnen de community stimuleren en faciliteren we ondernemerschap en een leven lang leren. Tijdens de DDW zullen resultaten van deze co-creatie te zien zijn", aldus SintLucas.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Filipe EmielTechniek Geld en Makelaardij Elan Bikes support Alfa Beleef Boxtel Olieenzo Podium Boxtel TopSlank Meubelmakerijdenberg Toverboom Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie