RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
03:26:57    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 18 februari 2013 12:29 uur, laatst gewijzigd op 19 februari 2013 08:54 uur

SintLucas ontwerpt voor MuBo

SintLucas ontwerpt voor MuBo

Op de foto: Het overblijflokaal van de voormalige Bracbant Havo wordt de publieksruimte van het toekomstige museum MuBo in Sint-Ursula. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Studenten van mbo-school SintLucas hebben een ontwerp gemaakt voor de inrichting van het toekomstige Boxtelse museum MuBo. Het concept wordt woensdagavond 27 februari gepresenteerd tijdens een vrijwilligersavond. Het MuBo-bestuur zoekt nog mensen die zich willen inzetten als vrijwilliger.

Bezoekers van de kennismakingsavond in grand café Rembrandt (Rechterstraat) krijgen tussen 19.30 en 21.30 uur onder meer te zien hoe het achterste deel van de Sint-Ursulavleugel, waar onder meer ook jongerencentrum B-Town is gevestigd, waarschijnlijk wordt ingericht. Studenten van SintLucas hebben daarvoor een ontwerp gemaakt.

Aanwezigen krijgen ook informatie over het vrijwilligersbeleid en de stand van zaken rondom MuBo. Er is voorts gelegenheid tot het stellen van vragen en het doen van suggesties. Het MuBo-bestuur zoekt nog klussers, gidsen of gastvrouwen/heren. Maar ook ’digitale alleskunners’ kunnen hun bijdrage leveren.

De opening van MuBo is uitgesteld tot begin september, onder meer vanwege een ondergelopen kelder. Dat euvel is inmiddels verholpen.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie SNS Bank Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Beleef Boxtel