15:44:21    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 15 januari 2014 10:47 uur, laatst gewijzigd op 15 januari 2014 16:45 uur

SintLucas maakt logo Greentech

SintLucas maakt logo Greentech

Op de foto: Het ontwerp dat via een internetstemming werd uitgekozen als logo voor de Greentech Campus Brabant is gemaakt door SintLucas-studente Christel van Drunen.

Bijna 150 mensen stemden afgelopen week op een van de drie ontwerpen van SintLucas-studenten voor de Greentech Campus Brabant, waar innovatieve ideeën worden ontwikkeld voor het omzetten van groen afval in nieuwe grondstoffen. Het logo dat Christel van Drunen bedacht, kreeg van 112 stemmers de voorkeur.

De mbo-studente Media & Vormgeving uit Vlijmen is woensdagochtend 15 januari door wethouder Peter van de Wiel van de gemeente Boxtel tot winnaar uitgeroepen. ,,De bolletjes met verbindingen staan voor het samenwerkingsverband en voor netwerken. De blauwe en metaalgrijze kleuren geven aan dat er hard gewerkt moet worden en zorgen voor een zakelijke uitstraling”, vertelde Van Drunen (18) bij de presentatie in de oude raadzaal van het Boxtelse gemeentehuis.

,,Eigenlijk zijn er drie winnaars. Want ook de ontwerpen van Alieke de Bruin (winnares van de posterwedstrijd die werd uitgeschreven voor DichtSlamRap – red.) en Sanne Zwanenberg vielen in de smaak”, benadrukte wethouder Van de Wiel, die de studentes met een iTune-card bedankte voor hun inzet. ,,We zijn blij met een school als SintLucas in onze gemeente. Jullie leveren steeds professionele kwaliteit en dat is met deze ontwerpen nog maar eens onderstreept.”

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Podium Boxtel Alfa Geld en Makelaardij Toverboom Filipe buisman optiek Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Doornmalen electro TopSlank Huidtherapie Elan Bikes support Beleef Boxtel