RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:49:12    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 29 september 2013 10:55 uur

SintLucas kiest mbo-uitblinker

SintLucas kiest mbo-uitblinker

Haar voormalige stagebedrijf Hegge Industrial Design in het Belgische Hamont kiest meestal voor studenten van hbo’s en universiteiten, maar nam Amber Feijen van SintLucas als eerste mbo-student aan. Ook stippelde de 20-jarige studente uit Budel haar eigen pad uit door in het tweede jaar van studierichting te wisselen. Amber vertegenwoordigt SintLucas bij de competitie ’Landelijke Uitblinker mbo 2013’.

Het doel van de competitie is het middelbaar beroepsonderwijs promoten. 46 scholen kozen een uitblinkende student. Zij gaan de strijd met elkaar aan door zoveel mogelijk stemmen te winnen. Iedereen kan tot en met woensdag 2 oktober zijn stem uitbrengen via www.ditismbo.nl/uitblinkers/2013.

Alle kandidaten zijn uitgenodigd voor het speciale Uitblinkersgala op donderdag 10 oktober in Nijkerk. De top tien die de meeste stemmen heeft binnengehaald, krijgt een speeddate met de jury. Uit deze deelnemers worden er drie gekozen. Ook krijgt iemand die buiten de top tien is gevallen nog een wildcard. De vier gekozen mbo-studenten presenteren zich op het podium en vervolgens wordt de landelijke Uitblinker mbo gekozen. Deze persoon krijgt een speciale award en een geldprijs van 2.500 euro, dat hij of zij mag uitgeven aan persoonlijke ontwikkeling. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Gemeente Boxtel Doornmalen electro Beleef Boxtel Geerts advies Olieenzo Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht