08:56:26    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 17 december 2013 16:53 uur, laatst gewijzigd op 20 december 2013 10:49 uur

SintLucas: actie voor Serious Request

SintLucas: actie voor Serious Request

Op de foto: Het Glazen Huis staat dit jaar in Leeuwarden. In 2010 was de actie te gast op de Markt in Eindhoven. (Foto: Marc Cleutjens).

Deejays Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg van radiozender 3FM worden woensdag 18 december om 20.30 uur opgesloten in het Glazen Huis in Leeuwarden. Tot en met 24 december blijven zij in dit huis om aandacht te vragen voor kinderen in ontwikkelingslanden die sterven aan diarree. Ook mbo-school SintLucas draagt een steentje bij.

120 studenten van de opleiding Projectleider Interieur & Exterieur in Boxtel starten donderdag 19 december om 09.00 uur met een opdracht die 24 uur duurt. De inhoud van deze opdracht blijft tot die tijd geheim voor de studenten. Wel is bekend dat knikkers een belangrijke rol gaan spelen. Met de slogan ‘geld moet rollen voor het goede doel’, halen studenten met deze 24 uurs-opdracht geld op voor de actie van 3FM.

De verwachting is dat er vanaf donderdagmiddag resultaat te zien zal zijn bij SintLucas. Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken. Ze kunnen hun bijdrage leveren door een zak knikkers te kopen. De opbrengst gaat naar het goede doel.

Via Facebook en Twitter kunnen mensen de opdracht van SintLucas vanaf donderdag volgen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Geld en Makelaardij Remax-optimus Podium Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Huidtherapie EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Doornmalen electro TopSlank Alfa