06:26:30    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 17 november 2013 17:16 uur, laatst gewijzigd op 17 november 2013 17:31 uur

Sint voelt zich thuis in Liempde

Sint voelt zich thuis in Liempde

Op de foto: Burgemeester Mark Buijs verwelkomt Sinterklaas op het bordes van oude raadhuis in Liempde. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Sinterklaas heeft zondagmiddag een meer dan geslaagd en sfeervol bezoek gebracht aan Liempde. In het centrum van het dorp kreeg hij een warm onthaal van de honderden kinderen en hun ouders en opa's en oma's. Burgemeester Mark Buijs heette de goedheiligman welkom op het fraai versierde bordes van het oude raadhuis.

,,Ik ben toch zo blij om weer in het mooie Liempde te zijn. En wat zijn de kinderen hier toch weer prachtig verkleed", liet Sinterklaas enthousiast weten.

Burgemeester Buijs maakte van zijn hart geen moordkuil en zei eerlijk dat hij behoorlijk zenuwachtig was. ,,Het is immers de eerste keer voor mij dat ik u als burgemeester van Boxtel en Liempde mag ontvangen, maar we zijn allemaal ontzettend blij dat u toch weer in Liempde bent en dat alle problemen met de staf weer zijn opgelost. Speciaal voor u hebben de kinderen zich mooi uitgedost. U brengt altijd zoveel warmte mee. Daarom wilde de jeugd graag iets terugdoen. Tot vijf december bent u hier de baas."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Geerts advies Beleef Boxtel Huidtherapie Proef Culinair Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht