16:37:56    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 01 juli 2014 12:23 uur, laatst gewijzigd op 01 juli 2014 12:41 uur

Sint-Willibrordus geeft buitenconcert

Sint-Willibrordus geeft buitenconcert

Op de foto: Leden van muziekvereniging Sint-Willibrordus repeteerden dit jaar voor het Promconcert dat tijdens het jubileumweekeinde in juni werd opgevoerd. (Foto: Peter de Koning).

De Essche muziekvereniging Sint-Willibrordus sluit zaterdag 5 juli het muzikale jaar af met een buitenconcert. Tijdens de opvoering op het plein voor dorpshuis De Es worden vijf jubilarissen in het zonnetje gezet. Na afloop is er gelegenheid om naar de voetbalwedstrijd Nederland-Costa Rica te kijken.

Het concert start om 19.00 uur en het publiek kan genieten van de muzikale klanken van de jeugdslagwerkgroep, het opleidingsorkest, de slagwerkgroep en de fanfare.

Vijf jubilarissen worden die avond gehuldigd. Roel van de Made, Bastiaan van Schijndel en Koen Senders zijn 12,5 jaar lid, Marian Bergman en Stefan van Roosmalen vieren hun zilveren jubileum bij Sint-Willibrordus.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Toverboom Geld en Makelaardij Beleef Boxtel buisman optiek Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Podium Boxtel Filipe Meubelmakerijdenberg Geerts advies Doornmalen electro Remax-optimus EmielTechniek