RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:36:50    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 20 september 2013 09:36 uur, laatst gewijzigd op 20 september 2013 09:37 uur

Shakespeare met Boxtels tintje

Shakespeare met Boxtels tintje

Op de foto: Beeld van Shakespeare’s Komedie van Misverstanden, waaraan onder meer wordt meegewerkt door Margriet Cornax uit Boxtel (rechts). Naast haar staat Roos op den Kamp.

’Een Komedie van Misverstanden’. Dat is de titel van de uitvoering die toneelvereniging Ons Eygen Landt in Best deze en volgende maand op de planken brengt. Ook vanuit Boxtel wordt bijgedragen aan deze ambitieuze toneelproductie, onder meer door actrice Margriet Cornax en technicus Vincent Baaijens.

William Shakespeare schreef Een Komedie van Misverstanden die wordt opgevoerd in ’t Tejaterke aan de Max de Bossusstraat 3 in Best. Onder regie van Harold Schraven, die vorig jaar ook de leiding had tijdens de productie van de voorstelling ’Oorlogstuig’, wordt een verhaal gebracht dat bestaat uit een reeks vergissingen en onduidelijkheden.

De toneelspelers van Ons Eygen Landt kregen vorig jaar grote regionale bekendheid vanwege de aangrijpende productie van ’Oorlogstuig’, dat was gebaseerd op het boek ’Tante Roosje’ van Paul Glaser in museum Bevrijdende Vleugels. De toenmalige burgemeester van Boxtel, Frank van Beers, maakte deel uit van het comité van aanbeveling. Net als vorig jaar verlenen ook nu enkele Boxtelse ingezetenen hun medewerking aan de productie zoals actrice Cornax.

Een Komedie van Misverstanden wordt opgevoerd op 28 september en 1, 2, 4, 5, 6, 9, 11 en 12 oktober. Meer informatie en kaartverkoop: www.komedievanmisverstanden.nl. Reserveren kan ook dagelijks na 18.30 uur via 06-29 08 26 96.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Proef Culinair Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel