11:29:14    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 03 februari 2013 17:52 uur, laatst gewijzigd op 03 februari 2013 17:55 uur

Senioren dansen met prins Paul

Senioren dansen met prins Paul

Op de foto: Dansmuziek voerde de boventoon tijdens het seniorencarnaval dat CV De Agterblijvers organiseerde in de Tijberzaal. (Foto: Peter de Koning).

Zo’n tweehonderd 65-plussers genoten zondagmiddag met volle teugen van het jaarlijkse seniorencarnaval in Eendengat. CV De Agterblijvers nam de organisatie over van De Belhamels en stelde het evenement daarmee veilig voor de toekomst.

Muziek van The Ducktownband en volkszangers als Gewoon Cor, Rienie van de Kerkhof en René Ulehaken. Maar ook het Eendengats carnavalslied dat CV De Natneuzen samen met De Aggemarvanhuisaf Band ten gehore bracht. De bezoekers van het seniorencarnaval genoten. Uitbundig de polonaise lopen was er voor de meesten niet meer bij, maar de handjes in de lucht en menig gezicht gevuld pretoogjes verraadden dat er met volle teugen werd genoten.

Hilarisch hoogtepunt was het optreden van tonprater Dirk Kouwenberg uit Rosmalen die zich presenteerde als lid van de enige Brabantse studentenclub in Leiden. Toen die hoorde dat prins Paul in het onderwijs werkzaam is, betrok zijn gezicht. ,,Want wij gaan liever voor een zes zonder stress dan voor een zeven zonder leven. Zelf neem ik overigens genoegen met vijven, ik kies voor veel lekkere w…”

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Alfa buisman optiek Filipe Geld en Makelaardij Doornmalen electro Remax-optimus Geerts advies Beleef Boxtel Huidtherapie