RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:38:43    woensdag, 14 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 01 juli 2014 23:08 uur, laatst gewijzigd op 01 juli 2014 23:12 uur

Selissenwal onder de aandacht

Selissenwal onder de aandacht

Op de foto: Stephan van de Vries (tweede van rechts) gaf dinsdagavond uitleg over de oversteekplaatsen in de wijk Selissenwal. Wethouder Herman van Wanrooij reageert op het pleidooi van Van de Vries voor veiligere oversteken. (Foto: Annelieke van der Linden).

De Boxtelse gemeenteraad maakte begin juni al een wandeltocht door Lennisheuvel om kennis te nemen van wat er allemaal leeft in het dorp. Dinsdagavond stond een nieuw werkbezoek op het programma, ditmaal door de wijk Selissenwal. Op acht plekken gaven bewoners, ondernemers en andere betrokkenen uitleg over initiatieven die zijn opgestart en wensen die er nog leven.

Jan Pennings, voorzitter van het Wijkplatform Selissen, gaf in de Prinses Amaliaschool een introductie over de wijkvisie die recent is opgesteld. De visie worden in september besproken in de gemeenteraad en dinsdag kregen de gemeenteraadsleden door middel van het werkbezoek alvast een voorschot op de plannen.

Zo maakten de gemeenteraadsleden en andere belangstellenden in kleine groepjes een wandeltocht langs de Keizerstraat, Hof ter Aa, de Prinses Amaliaschool, het winkelcentrum, de vijver nabij complex De Ridder, Cello en de 'Oranjestraat' (Frederik Jan Ottostraat). Op deze plekken werd onder meer gesproken over veiligheid, jongeren, veilige oversteekplaatsen, wandelpaden en een huiskamer voor de wijk.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 2 juli.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Tiga Café zaal Kloosterzicht Koppelmans Beleef Boxtel Zwanenberg adviesgroep TopSlank Kindertuin Rijschool Dolman Huidtherapie Gemeente Boxtel Olieenzo Natasja fashion Geerts advies SNS Bank 040Fit Geld en Makelaardij