RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:48:54    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 13 december 2014 15:01 uur

Selissen luidt kerst in met markt

Selissen luidt kerst in met markt

Winkeliers, het wijkplatform en de basisscholen in Selissenwal hebben ook dit jaar weer de krachten gebundeld om een sfeervolle kerstmarkt te organiseren in het hart van de wijk. Bezoekers zijn zaterdag 13 december welkom tussen 16.00 en 20.00 uur in de Van Beekstraat in Boxtel om zich te laten onderdompelen in kerstsferen. Zo kunnen zij onder meer een ritje maken in de arrenslee met de kerstman, een kerstboom aanschaffen en genieten van pannenkoeken en glühwein...

Alle winkels zijn die avond geopend en de ondernemers plaatsen een kraam voor hun winkel om extra spullen te verkopen. Medewerkers van tuincentrum Overvecht verkopen kerstbomen. Daarnaast wordt uitleg gegeven over Alzheimercafé Het Groene Woud, hospice Acacia en staat de WensAmbulance bij het winkelcentrum geparkeerd. Voor de jeugd staan verschillende gratis attracties opgesteld, zoals een fietscrossbaan in de parkeergarage van gemeenschapshuis De Walnoot en een treinbaantje. Buurtsport Boxtel is aanwezig om kinderen diverse circusacts te leren.

Tijdens de kerstmarkt is doorlopend muziek te horen. Zo zullen deejay John en accordeonist Albert, twee bewoners van Cello, acte de présence geven. Ook zijn er optredens van de Gildenbondsharmonie en het Wereldkoor. Voor de inwendige mens wordt die avond ook gezorgd; er zijn pannenkoeken, snert en broodjes worst verkrijgbaar. De Prinses Amaliaschool en de Molenwijkschool zorgen voor koffie, thee en chocolademelk.

Na afloop van de kerstmarkt is iedereen om 20.00 uur welkom in De Walnoot voor een gezellig samenzijn en een optreden van het Wereldkoor.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Geerts advies Huidtherapie Doornmalen electro Proef Culinair Gemeente Boxtel SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen