09:50:21    vrijdag, 19 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 13 december 2014 15:01 uur

Selissen luidt kerst in met markt

Selissen luidt kerst in met markt

Winkeliers, het wijkplatform en de basisscholen in Selissenwal hebben ook dit jaar weer de krachten gebundeld om een sfeervolle kerstmarkt te organiseren in het hart van de wijk. Bezoekers zijn zaterdag 13 december welkom tussen 16.00 en 20.00 uur in de Van Beekstraat in Boxtel om zich te laten onderdompelen in kerstsferen. Zo kunnen zij onder meer een ritje maken in de arrenslee met de kerstman, een kerstboom aanschaffen en genieten van pannenkoeken en glühwein...

Alle winkels zijn die avond geopend en de ondernemers plaatsen een kraam voor hun winkel om extra spullen te verkopen. Medewerkers van tuincentrum Overvecht verkopen kerstbomen. Daarnaast wordt uitleg gegeven over Alzheimercafé Het Groene Woud, hospice Acacia en staat de WensAmbulance bij het winkelcentrum geparkeerd. Voor de jeugd staan verschillende gratis attracties opgesteld, zoals een fietscrossbaan in de parkeergarage van gemeenschapshuis De Walnoot en een treinbaantje. Buurtsport Boxtel is aanwezig om kinderen diverse circusacts te leren.

Tijdens de kerstmarkt is doorlopend muziek te horen. Zo zullen deejay John en accordeonist Albert, twee bewoners van Cello, acte de présence geven. Ook zijn er optredens van de Gildenbondsharmonie en het Wereldkoor. Voor de inwendige mens wordt die avond ook gezorgd; er zijn pannenkoeken, snert en broodjes worst verkrijgbaar. De Prinses Amaliaschool en de Molenwijkschool zorgen voor koffie, thee en chocolademelk.

Na afloop van de kerstmarkt is iedereen om 20.00 uur welkom in De Walnoot voor een gezellig samenzijn en een optreden van het Wereldkoor.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Gemeente Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Huidtherapie