06:43:37    donderdag, 27 juni 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 24 december 2014 09:48 uur, laatst gewijzigd op 24 december 2014 09:49 uur

Scouts bezorgen 1.800 kaarten

Scouts bezorgen 1.800 kaarten

Afgelopen week zijn de scouts van Scouting Boxtel druk in de weer geweest met het bezorgen van kerstkaarten. In totaal hebben de Scouts ongeveer 1.800 kaarten bezorgd en hiermee een mooi bedrag opgehaald voor Scouting Boxtel.

Ook Scouting Boxtel zal komende jaren te maken krijgen met de bezuinigingen van de gemeente. Om op deze bezuinigingen in te spelen hebben de scouts dit jaar een actie opgezet om kerstkaarten te bezorgen. Alle scouts hebben meegeholpen met het bezorgen van de kerstkaarten zodat alle kaarten op tijd bezorgd zijn. In totaal hebben de scouts ongeveer 1.800 kerstkaarten bezorgd. De eerste kerstkaartenactie is daarmee een succes. Door de vele enthousiaste reacties en grote hoeveelheid kaarten zal Scouting Boxtel ook volgend jaar weer uw kerstkaarten bezorgen.

Auteur: Scouting Boxtel

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Geld en Makelaardij Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg