04:13:01    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 31 december 2014 12:57 uur, laatst gewijzigd op 31 december 2014 17:53 uur

Schuurbrandje in Boxtel

Schuurbrandje in Boxtel

Op de foto: Rook stijgt op nadat de overkapping bij een bijgebouw aan de Berkengaard in Boxtel vlam heeft gevat. (Foto: Peter de Koning)

De brandweer van Boxtel rukte woensdag op oudejaarsdag rond tien voor half twaalf uit voor een brand bij een schuur aan de Berkengaard in de wijk Oost. De oorzaak is nog onbekend, al werd er er wel vuurwerk aangetroffen.

Hoewel er sprake was van enige rookontwikkeling, leek de schade op het eerste gezicht mee te vallen. De brandweer had de situatie snel onder controle en kon het sein brand meester geven. ,,In de berging achter de woning was geen sprake van brand, het was de overkapping die vlam had gevat. Of dat te maken had met het aanwezige vuurwerk is niet duidelijk. Medewerkers van bouw- en woningtoezicht van de gemeente komen ter plaatse nog poolshoogte nemen", liet bevelvoerder Theo Clijnk van de brandweer weten.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Geerts advies Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Huidtherapie