06:33:09    donderdag, 18 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 23 februari 2014 18:51 uur, laatst gewijzigd op 23 februari 2014 18:58 uur

Schuddebuiken en meedeinen...

Schuddebuiken en meedeinen...

Op de foto: The Ducktownband speelt er vrolijk op los tijdens het Eendengatse seniorencarnaval van De Agterblijvers in de Tijberzaal.

Een kleine tweehonderd Boxtelse senioren bezochten zondagmiddag de carnavalsmiddag die speciaal voor hen jaarlijks wordt georganiseerd in de Tijberzaal. In het bijzijn van prins Donald IV van Eendengat en zijn gevolg genoten zij met volle teugen van muziek, tonpraters en sketches. Dankzij de goede zorgen van carnavalsclub De Agterblijvers kwam niemand iets te kort.

Gerbrand Elissen toonde zich aan het einde van de middag tevreden. Samen met Bert Peijnenburg gaf aan leiding aan een grote groep enthousiaste vrijwilligers die voor en achter de schermen de handen uit de mouwen staken om de waggelende ouderen een onbezorgd middagje plezier te bieden.

Presentator Johan van de Loo en deejay Hans van Breugel schotelden een amusant programma voor waarin de tonpraters Jan Schellekens uit Gemonde als Sint-Petrus de lachers op zijn hand kreeg. Freddy van den Elzen uit Vorstenbosch liet zijn publiek ook schuddebuiken in zijn rol als circusdirecteur Bolle Tini. Live muziek was er onder meer van De Natneuzen, Tim Schalkx, Brabants Bont en The Ducktownband, die de luisteraars volop lieten meedeinen. Maar aansluiten in de polonaise hoorde er óók bij...

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Doornmalen electro Huidtherapie Gemeente Boxtel