12:07:54    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 16 oktober 2013 16:32 uur, laatst gewijzigd op 16 oktober 2013 16:40 uur

School dicht, wegdek open...

School dicht, wegdek open...

Op de foto: Sinds mei werkt aannemingsbedrijf Heijmans in opdracht van de gemeente Boxtel aan de tweede fase van het drainageproject in de wijk Oost. (Foto: Henk van Weert).

Het grootste deel van de Hendrik Verheeslaan ging al eerder op de schop voor de aanleg van drainage. Die moet de wijk Boxtel-Oost ontlasten van hoge grondwaterstanden. Deze week is het laatste stukje ter hoogte van basisschool De Vorsenpoel opengebroken.

Door de werkzaamheden in de herfstvakantie te plannen, ondervinden de leerlingen en hun ouders de minste overlast bij het naar school en naar huis gaan. Medewerkers van aannemingsbedrijf Heijmans, het bedrijf dat in opdracht van de gemeente Boxtel de werkzaamheden uitvoert, sloten zaterdagochtend de weg vanaf de Populierenlaan tot en met de kruising Dr. De Brouwerlaan af met hekken en braken het asfalt op. De drainage is aangesloten op de eerder aangelegde afwateringspijpen.

Vandaag kon het verkeer alweer van de kruising van bij appartementencomplex Brouwershof gebruikmaken. Vrijdag 18 oktober wordt het opengebroken wegdek weer voorzien van een eerste asfaltlaag. Die dag starten ook soortgelijke werkzaamheden in de Albinonistraat.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Filipe Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Podium Boxtel Olieenzo Huidtherapie Toverboom Elan Bikes support buisman optiek TopSlank Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek