RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:35:32    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 16 oktober 2013 16:32 uur, laatst gewijzigd op 16 oktober 2013 16:40 uur

School dicht, wegdek open...

School dicht, wegdek open...

Op de foto: Sinds mei werkt aannemingsbedrijf Heijmans in opdracht van de gemeente Boxtel aan de tweede fase van het drainageproject in de wijk Oost. (Foto: Henk van Weert).

Het grootste deel van de Hendrik Verheeslaan ging al eerder op de schop voor de aanleg van drainage. Die moet de wijk Boxtel-Oost ontlasten van hoge grondwaterstanden. Deze week is het laatste stukje ter hoogte van basisschool De Vorsenpoel opengebroken.

Door de werkzaamheden in de herfstvakantie te plannen, ondervinden de leerlingen en hun ouders de minste overlast bij het naar school en naar huis gaan. Medewerkers van aannemingsbedrijf Heijmans, het bedrijf dat in opdracht van de gemeente Boxtel de werkzaamheden uitvoert, sloten zaterdagochtend de weg vanaf de Populierenlaan tot en met de kruising Dr. De Brouwerlaan af met hekken en braken het asfalt op. De drainage is aangesloten op de eerder aangelegde afwateringspijpen.

Vandaag kon het verkeer alweer van de kruising van bij appartementencomplex Brouwershof gebruikmaken. Vrijdag 18 oktober wordt het opengebroken wegdek weer voorzien van een eerste asfaltlaag. Die dag starten ook soortgelijke werkzaamheden in de Albinonistraat.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Gemeente Boxtel SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Geld en Makelaardij Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Geerts advies