00:46:33    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 25 april 2012 12:44 uur, laatst gewijzigd op 25 april 2012 12:54 uur

Scholieren op weg naar Salonta

Scholieren op weg naar Salonta

Op de foto: Vlak voordat ze in het vliegtuig stapten op Eindhoven Airport, maakten de Boxtelse reizigers een groepsportret. (Foto: Baanderherencollege).

Een groep van tien scholieren van het Boxtelse Baanderherencollege is samen met haar begeleiders veilig geland op het vliegveld van de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Om tien voor negen vertrokken ze woensdagochtend vanaf Eindhoven Airport voor een achtdaags bezoek aan de Roemeense stad Salonta.

De reis is voorspoedig verlopen, meldt docent Baptist van Wanrooij. De groep is in de bus gestapt voor een circa vier uur durende reis vanaf het Hongaarse vliegveld naar de eindbestemming in Roemenië. Daar wacht een weerzien met de jongeren die drie weken geleden in Boxtel te gast waren. Het Baanderherencollege onderhoudt al vele jaren uitwisselingscontacten met Salonta. Ook nu is de afvaardiging te gast bij Grup Scolar Agricolar, de plaatselijk agrarische school.

Naast docent Van Wanrooij reist ook oud-directeur Jos Geerts van de Boxtelse vmbo-school mee. Hij is voorzitter van de Stichting Boxtel-Salonta.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Olieenzo Toverboom Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Elan Bikes support Modecentrum Frans Theelen TopSlank Beleef Boxtel Remax-optimus buisman optiek Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Filipe Huidtherapie EmielTechniek