00:31:37    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 20 december 2013 17:12 uur, laatst gewijzigd op 20 december 2013 17:13 uur

Schminken en snert bij Kindertuin

Schminken en snert bij Kindertuin

Winterse hapjes, schminken, kerststukjes maken en speelgoed kopen op een rommelmarkt. De kerstmarkt van Kindercentrum Kindertuin viel helemaal in de smaak bij de jonge bezoekers. De opbrenst was bestemd voor WensAmbulance Brabant.

De vrijwilligers kwamen met een ambulance naar Boxtel, en dat voertuig maakte grote indruk op de kinderen. In het kinderdagverblijf was van alles te beleven. Vooral het schminken was erg populair. De meisjes wilden graag een vlinder worden, bij de jongens waren spoken en superman erg in trek.

Kindertuin kon rekening op medewerking van veel ouders én sponsors. Dit leverde veel spulletjes op die tijdens een rommelmarkt verkocht werden. ,,Ouders hebben geholpen met het maken van hapjes", vertelde medewerkster Linsey van de Sande. ,,Het ruikt al de hele dag heerlijk naar erwtensoep." (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Olieenzo Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Huidtherapie TopSlank Elan Bikes support EmielTechniek Toverboom Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies buisman optiek Alfa Meubelmakerijdenberg