RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:09:06    donderdag, 20 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Maandag, 18 november 2013 15:42 uur

Schaliegasbijeenkomst in raadzaal

Schaliegasbijeenkomst in raadzaal

Op de foto: Tijdens de bijeenkomst in Boxtel wordt gesproken over mogelijke alternatieven voor schaliegas. (Foto: Gerard Schalkx).

In de raadzaal van het Boxtelse gemeentehuis wordt vrijdag 13 december een grote bijeenkomst over schaliegas gehouden. Alle schaliegasvrije gemeenten en provincies zijn uitgenodigd om samen te praten over (proef)boringen en mogelijke alternatieven voor deze veelbesproken en omstreden energiebron.

Voor de bijeenkomst in Boxtel zijn de gemeenteraden van de schaliegasvrije gemeenten uitgenodigd, ook afgevaardigden van de schaliegasvrije provincies zullen vermoedelijk aansluiten. In totaal worden honderden belangstellenden verwacht tijdens de bijeenkomst die wordt georganiseerd door de gemeenteraad en het gemeentebestuur van Boxtel.

Het doel van de bijeenkomst in Boxtel is om gezamenlijk een statement tegen schaliegas te maken. Tijdens de middag worden twee sprekers uitgenodigd die meer zullen vertellen over schaliegas en mogelijke alternatieven. Aansluitend wordt onder leiding van een dagvoorzitter gezamenlijk gesproken over alternatieve brandstoffen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Huidtherapie TopSlank Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Olieenzo Natasja fashion Koppelmans Doornmalen electro SNS Bank Tiga Kindertuin Uitvaartonderneming Bijnen Rijschool Dolman Café zaal Kloosterzicht Geerts advies 040Fit