06:28:03    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 18 november 2013 15:42 uur

Schaliegasbijeenkomst in raadzaal

Schaliegasbijeenkomst in raadzaal

Op de foto: Tijdens de bijeenkomst in Boxtel wordt gesproken over mogelijke alternatieven voor schaliegas. (Foto: Gerard Schalkx).

In de raadzaal van het Boxtelse gemeentehuis wordt vrijdag 13 december een grote bijeenkomst over schaliegas gehouden. Alle schaliegasvrije gemeenten en provincies zijn uitgenodigd om samen te praten over (proef)boringen en mogelijke alternatieven voor deze veelbesproken en omstreden energiebron.

Voor de bijeenkomst in Boxtel zijn de gemeenteraden van de schaliegasvrije gemeenten uitgenodigd, ook afgevaardigden van de schaliegasvrije provincies zullen vermoedelijk aansluiten. In totaal worden honderden belangstellenden verwacht tijdens de bijeenkomst die wordt georganiseerd door de gemeenteraad en het gemeentebestuur van Boxtel.

Het doel van de bijeenkomst in Boxtel is om gezamenlijk een statement tegen schaliegas te maken. Tijdens de middag worden twee sprekers uitgenodigd die meer zullen vertellen over schaliegas en mogelijke alternatieven. Aansluitend wordt onder leiding van een dagvoorzitter gezamenlijk gesproken over alternatieve brandstoffen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Geerts advies Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg